Kentekenplaat op maat bestellen

Een kentekenplaat bestellen in België doe je bij Kentekenplaatdrukken.be. Hier kun je in een paar klikken kentekens bestellen die exact naar wens en op maat zijn. Zo vind je in ons assortiment kentekenplaten, huisnummers, nummerborden en straatborden, accessoires, midi platen, aanhanger trekhaken en Poppy luchtverfrissers. Allemaal geschikt voor België. De meeste nummerplaten uit ons assortiment zijn voor de fun, maar we verkopen ook een witte kentekenplaat voor op een aanhanger die erkend is en andere officiële kentekenplaten die aan de standaardeisen voldoen.

Bekijk ons aanbod en bestel in een paar klikken de kentekenplaat naar wens. Bestel voor 17.00 uur, zodat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. 

Kentekenplaat laten bedrukken door professionals

Waarom kiezen voor Kentekenplaatdrukken.be?

  • Gratis verzending in Nederland vanaf €75,- (geldt helaas niet voor België)
  • Voor 17:00 besteld, zelfde dag nog verzonden
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Groot assortiment aan kentekenplaten, accessoires etc.

Nummerplaat drukken

Je kunt om allerlei redenen kiezen voor een kentekenplaat drukken. Misschien ben je nog op zoek naar een verjaardagscadeau en zoek je een nummerplaat met naam. Of wil jij je man die op de vrachtwagen rijdt een aandenken geven aan thuis door hem een nummerplaat met het huisnummer erop te geven? Door een nummerplaat te personaliseren voelt het als een persoonlijk cadeau voor de ontvanger. Ga ook een nummerplaat kopen en verras die ene vriend of vriendin.

Daarnaast zijn de kentekens ook leuk om te gebruiken achterop de speelgoedtrekker, op je oldtimer of gewoon om in de slaapkamer van een van de kinderen te zetten. Naast een nummerplaat laten maken voor de fun, verkopen wij ook witte officieel goedgekeurde kentekenplaten voor op aanhangers of fietsendragers.

Van een funplaat tot een trekhaak voor de aanhanger

Bij Kentekenplaatdrukken.be bestel je:

  • Kentekenplaten
  • Midi platen
  • Huisnummers en straatborden
  • Aanhanger trekhaak
  • Poppy luchtverfrissers
  • Bijpassende accessoires

Maak de kentekenplaat helemaal naar wens

De mogelijkheden voor het bedrukken van je nummerplaat zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten kentekenplaten, kleuren, eventuele stickers, sjablonen en natuurlijk letters. Op de meeste platen kunnen tussen de 10 en 15 letters gedrukt worden. Hoeveel tekst er precies op past, is geheel afhankelijk van het soort plaat dat je kiest. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van leestekens. Bij deze leestekens voor op nummerplaten kun je denken aan ! ' . - & _ @# *.

Of wil je er een symbool zoals een hartje, vrachtwagen, stier, ringen of duif op laten drukken? Dat is mogelijk. En wist je dat je voor de plaat en de letters op de kentekenplaat ook kunt kiezen voor vele kleuren? Rood, goud glitter, zilver glitter, roze glitter, camouflage, regenboog, noem maar op!

Nummerplaat met naam laten maken

Wil je een nummerplaat echt personaliseren, ga dan voor een nummerplaat met naam. Je kan de plaat de naam meegeven van een vriend als cadeau, maar dit kan natuurlijk net zo goed je eigen naam zijn als een cadeau voor jezelf. In ons assortiment vind je nummerplaten met naam van verschillende landen in diverse kleuren. Een van de favorieten is de rode nummerplaat met naam, een echte knalkleur natuurlijk. Welke nummerplaat ga jij kopen?

Zo kun je ook een Duitse EU kentekenplaat wit met naam bestellen. Een geinig cadeau voor de mensen die vlakbij de Duitse grens wonen, zij kunnen deze plaat vast waarderen. Waar wacht je op en ga ook een nummerplaat bestellen!

Speciale machine

Voor het bedrukken van een kentekenplaat maken we gebruik van een speciale drukmachine. Zodoende is de techniek vergelijkbaar met de techniek die gebruikt wordt voor het drukken van erkende kentekenplaten. De nummerplaten worden gemaakt van aluminium van hoogstaande kwaliteit en zijn aantrekkelijk van prijs. Wij zijn namelijk van mening dat een kentekenplaat van hoge kwaliteit niet per se zeer kostbaar hoeft te zijn.

 

Bestel de kentekenplaat naar wens

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan nummerplaten en bestel de kentekenplaat die je voorkeur heeft. Of je nou kiest voor een nummerplaat met naam, een witte kentekenplaat of een just married plaat: iedere nummerplaat is van de meest hoogstaande kwaliteit. Plaats je bestelling zo vlug mogelijk – het liefst voor 17.00 uur in de middag – dan heb je de nummerplaat meestal de volgende dag al in huis.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van nummerplaten? Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen. Bel naar 0512-236 666 of stuur gerust een e-mail. Vervolgens helpen we je zo snel mogelijk verder.