Nummerplaat België Officieel

€14,95 €13,95

Incl. btw
Witte Kentekenplaat / Nummerbord . Maximaal 9 tekens.
lang wit reflectie België
Op voorraad

Nummerplaat van België

Deze nummerplaat van België is officieel en is toegelaten om als kentekenplaat te dienen aan de voorkant van de auto. Maar het kan ook als extra kentekenplaat fungeren voor de aanhanger, fietsendrager of caravan. Wil jij er zeker van zijn dat je een juiste Belgische nummerplaat gaat ontvangen, tegen de beste prijs met de beste kwaliteit en die ook snel geleverd kan worden? Dan bevind jij je precies op de juiste plek: Kentekenplaatdrukken.be. Wij zijn een officiële RDW kenteken fabrikant, deze kentekenplaat is door RDW goedgekeurd.

Het bestellen gaat heel eenvoudig: je hoeft enkel de opties aan te vinken waar jij geïnteresseerd in bent en het kenteken van de auto invullen (maximaal 9 tekens). Bestel nu voor 17.00 uur en je Belgische nummerplaat wordt dezelfde dag nog verzonden met GLS.

Belgische nummerplaat bedrukken

Een nummerplaat België Officieel is lang, wit en reflecterend. Onze nummerplaten worden op dezelfde manier geproduceerd zoals door de achterste DIV nummerplaat. We maken voor het bedrukken van nummerplaten gebruik van een speciale drukmachine. De kentekenplaten worden gemaakt van aluminium van hoogstaande kwaliteit en worden gemaakt volgens de regels van de RDW. Dat de Belgische nummerplaat van hoge kwaliteit is, betekent echter niet dat hij kostbaar is. Je bestelt al een kentekenplaat van België vanaf een bedrag van €13,95. Je kunt er indien gewenst ook zelftappers met afdekdopjes, een kentekenhouder of een plexiglas uitvoering bestellen.

Nummerplaat voor een aanhangwagen

Heeft u een aanhanger en wilt u een kenteken voor een aanhanger bestellen? Belgische autogebruikers hebben een extra kentekenplaat nodig als ze een voertuig besturen met een aanhanger, caravan of trailer erachter. Dit heeft te maken met de toegestane maximum massa van maximaal 750 kg: een optelsom van het gewicht van de lege aanhanger en het gewicht van wat je mee mag nemen in de aanhangwagen. Een andere optie is de witte kentekenplaat, deze plaat is niet voorzien van de blauwe balk met de letter B en het EU-logo. Ook een Belgische nummerplaat voor aan een aanhangwagen vind je in het assortiment van de webshop.

Verschillende soorten kentekenplaten

Naast deze kentekenplaten, verkopen we ook nog een verscheidenheid aan andere kentekenplaten. Hierbij kun je denken aan een helemaal zwarte plaat die je met de bedrukking naar wens kunt laten bedrukken, maar ook aan een chroom kentekenplaat met naam, een gele NL plaat, een rode glitter plaat óf de mat zwarte variant. Echter verkopen we naast officiële en niet-officiële nummerplaten, ook accessoires, aanhanger trekhaak benodigdheden en Poppy luchtverfrissers voor in de auto.

Nummerplaat van België bestellen? Bestel hem in de webshop

Een extra nummerplaat bestel je in onze webshop. Vul het kenteken van de auto in en selecteer de gewenste opties. Je profiteert van een snelle verzending en levering: voor 17.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden. Heb je nog vragen over de nummerplaten die we leveren? Neem dan contact op door te bellen naar 0512-236 666 of stuur ons een e-mail. We voorzien je graag van de service die je verdient.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen