• Nummerplaat België Officieel
  • Nummerplaat België Officieel
  • Nummerplaat België Officieel
  • Nummerplaat België Officieel

Nummerplaat België Officieel

€13,95 €12,95

Incl. btw
Witte Kentekenplaat / Nummerbord . Maximaal 9 tekens
lang wit reflectie
Op voorraad

Nummerplaat België Officieel online bestellen

Deze nummerplaat België Officieel is toegelaten om als kentekenplaat te dienen aan de voorkant van de auto. Maar het kan ook als extra nummerplaat fungeren voor de aanhanger, fietsendrager of caravan. Wil jij er zeker van zijn dat je een juiste Belgische nummerplaat gaat ontvangen, tegen de beste prijs met de beste kwaliteit en die ook snel geleverd kan worden? Dan bevind jij je precies op de juiste plek: Kentekenplaatdrukken.be. Wij zijn een officiële RDW kenteken fabrikant, deze kentekenplaat is door RDW goedgekeurd.

Het bestellen gaat heel eenvoudig: je hoeft enkel de opties aan te vinken waar jij geïnteresseerd in bent en het kenteken invullen (maximaal 9 tekens). Bestel nu voor 17.00 uur en je nummerplaat België Officieel wordt dezelfde dag nog verzonden met GLS.

Belgische nummerplaat bedrukken

Een nummerplaat België Officieel is lang, wit en reflecterend. Onze nummerplaten worden op dezelfde manier geproduceerd zoals door de achterste DIV nummerplaat. We maken hiervoor gebruik van een speciale drukmachine. De kentekenplaten worden gemaakt van aluminium van hoogstaande kwaliteit.

Extra kentekenplaat voor het voertuig

Belgische autogebruikers hebben een extra nummerplaat nodig als ze een voertuig besturen met een aanhanger, caravan of trailer erachter. Dit heeft te maken met de toegestane maximum massa van maximaal 750 kg: een optelsom van het gewicht van de lege aanhanger en het gewicht van wat u mee mag nemen in de aanhangwagen. Een andere optie is de witte kentekenplaat, deze plaat is niet voorzien van de blauwe balk met de letter B en het EU-logo.

Bestel jouw nummerplaat België Officieel

Een extra Belgische nummerplaat bestel je in onze webshop. Vul je kenteken in en selecteer de gewenste opties. Je profiteert van een snelle verzending en levering: voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar   0512-236 666 of stuur ons een   e-mail.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen