Witte Nummerbord reflecterend

€9,95 €8,95

Incl. btw
Wit nummerbord voor eendagskenteken of uitvoer.
lang wit met reflectie
Op voorraad

Ben je op zoek naar eendagskentekens? Bij Kentekenplaatdrukken.nl kun je deze laten maken en printen. Je kunt om verschillende redenen een kentekenplaat voor 1 dag nodig hebben. De aanvraag daarvoor dien je bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) te doen. Echter dien je de eendagskenteken zelf te maken. Via Kentekenplaatdrukken.nl kun je een wit nummerbord dat niet reflecteren is bestellen en zo je eigen eendagskenteken maken.

Wat is een eendagskenteken?

Een eendagskenteken is een kenteken dat maar voor 1 dag geldig is. Het kan voorkomen dat je een auto hebt aangeschaft in het buitenland, die dus nog niet over een Nederlands kenteken beschikt. Ook kun je een afspraak voor een keuring bij een keuringsstation van de RDW hebben. Je kunt in dat geval nog geen autoverzekering afsluiten, maar bent daartoe wel verplicht. Je mag namelijk alleen de weg op met een auto als deze verzekerd is. Door middel van een eendagskenteken kun je alsnog je auto verzekeren en mag je naar je afspraak toe rijden. Hierdoor hoef je jouw auto niet op een trailer te vervoeren.

Een eendagskenteken aanvragen zelf maken

Als je een eendagskenteken nodig hebt, is deze dus maar voor één dag geldig. Je hebt al een afspraak gemaakt via de RDW voor een keuring. Het eendagskenteken is alleen op de dag van die keuring geldig. Je moet deze vervolgens zelf regelen. Daarbij is het belangrijk dat het kenteken aan een aantal voorwaarden voldoet:

  • De plaat moet wit zijn
  • De letters en cijfers moeten zwart en onuitwisbaar zijn
  • De plaat moet altijd goed leesbaar zijn, ook bij slecht weer

De plaat die je bij Kentekenplaatdrukken.nl kunt bestellen voldoet aan deze voorwaarden. Deze is lang, wit, reflecteert niet en wordt bedrukt met zwarte letters. Let wel op: deze plaat is niet geschikt of toegestaan voor aanhangers en fietsendragers.

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Kentekenplaatdrukken.nl is een webshop waar je allerlei verschillende kentekenplaten, funplaten, straatnaamborden en eendagskentekens kunt bestellen. Als je bestelling in totaal € 40,- of hoger is, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. En als je deze voor 17:00 plaatst, zorgen we voor een snelle levering. Je kunt je bestelling dan morgen al in huis verwachten!

Bestel nu je eendagskenteken bij Kentekenplaatdrukken.nl!

Heb je een eendagskenteken nodig en wil je deze laten maken? Bestel deze dan bij Kentekenplaatdrukken.nl. Als je meer informatie nodig hebt over de mogelijkheden, kun je contact opnemen via   0512-236 666 of door een   e-mail te sturen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen