Duitse EU kentekenplaat wit met naam

€15,95
Incl. btw
Kentekenplaat / funplaat met Duits EU logo. Te bedrukken met elke tekst. Maximaal 13 tekensGEEN OFFICIEEL KENTEKEN
Kentekenplaat Duits
Op voorraad

Ben jij op zoek naar Duitse kentekens die je met je eigen tekst kunt bedrukken? Dan zit je helemaal goed bij Kentekenplaatdrukken.nl. Via onze webshop kun je en Duitse EU kentekenplaat laten maken. Deze plaat is wit en met je eigen tekst, tot maximaal 13 tekens, te bedrukken. De plaat bevat dus de originele kleuren van echte Duitse kentekenplaten, net als de letter “D” en het EU logo. De kentekenplaat lijkt dus net echt, maar is door jouzelf met je eigen tekst te bedrukken.

Let op! Onze Duitse kentekenplaten zijn funplaten en dus geen officiële kentekens.

Hoe kun je het Duitse kenteken laten bedrukken?

De Duitse kentekenplaat die je kunt laten maken biedt ruimte voor maximaal 13 tekens. Dit kunnen letters of cijfers zijn. Ook is het mogelijk een aantal leestekens te gebruiken: ! ' . - & _ @# *

Indien gewenst kun je er ook een symbool bij laten drukken. De mogelijkheden worden in het bestelmenu aangegeven. Deze symbolen nemen een aantal tekens in beslag. Per symbool wordt aangegeven om hoeveel tekens het gaat.

Leuk voor een verjaardag, in de vrachtwagen, cadeau, op een skelter, om iets aan te duiden of als grap.

Specificaties van de Duitse kentekenplaat

  • Kentekenplaat met een Duitse look en EU logo
  • Afmeting: 52 x 11 cm
  • Maximaal 13 tekens
  • Vele mogelijke kleuren voor bedrukking, waaronder: wit, goud, zilver, roze glitter, goud glitter, zilver glitter, en regenboog
  • Gemaakt van aluminium
  • Op dezelfde manier vervaardigd als RDW gekeurde platen

Funplaten die eruit zien als Duitse kentekens

Ieder land heeft zijn eigen kentekenplaten. Hieraan kun je snel zien uit welk land een auto afkomstig is. Duitse kentekens hebben ook hun eigen look. Deze zijn doorgaans wit, met aan de linkerkant een blauwe balk met de letter “D” en het EU logo. Op de kenteken staat een reeks letters en cijfers, in combinatie met het logo van het kentekendistrict.

Met onze funplaten kun je voor dezelfde look zorgen, met een combinatie van letters, cijfers en symbolen om je eigen tekst te maken.

Duitse kentekenplaat voor 17:00 besteld, morgen in huis

Kentekenplaatdrukken.nl is dé webshop voor het laten maken van je eigen kentekens. Wij bieden een ruim assortiment aan allerlei soorten kentekenplaten aan, waaronder Duitse kentekens. Bestellingen van € 40,- of meer worden gratis door ons verzonden. Plaats je een bestelling voor € 17:00? Dan heb je die zelfs morgen al in huis.

Bestel nu je Duitse kentekens!

Wil jij een funplaat die eruit ziet als een Duitse kentekenplaat bestellen? Plaats dan direct je bestelling bij Kentekenplaatdrukken.nl! Als je nog vragen hebt, kun je altijd bellen naar   0512-236 666 of een   e-mail sturen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen