Witte kentekenplaat

€9,95 €8,95

Incl. btw
Witte Kentekenplaat / Nummerbord . Maximaal 8 tekens
lang wit reflectie
Op voorraad

Een witte kentekenplaat is voor aanhangwagens met een maximaal toegestane maximum massa van maximaal 750 kg, maar ook voor aanhangsels zoals fietsendragers. De maximaal toegestane maximum massa is een optelsom van het gewicht van de lege aanhanger en het gewicht van wat je mee mag nemen in de aanhangwagen.

Bij ons kun je in een paar klikken een kentekenplaat met de gewenste tekens bestellen, eventueel met luxe kunststof oplegletters. Wij zijn een officiële RDW kentekenfabrikant, dus alle kentekenplaten zijn RDW gekeurd. Vul maximaal 8 tekens in, upload het kentekenbewijs, kies eventueel voor een van de extra opties en bestel de plaat in de webshop. Wanneer je hem voor 17:00 bestelt heb je hem de volgende dag al in huis.

Witte kentekenplaat van Kentekenplaatdrukken

Waarom kiezen voor Kentekenplaatdrukken.nl?

  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Groot assortiment aan kentekenplaten, midi platen, huisnummer- en straatborden etc.

Witte kentekenplaat

Heb je een aanhanger zoals een trailer, caravan of vouwwagen met een maximale toegestane maximum massa van 750kg? Of heb je een fietsendrager of ander voorwerp achter de auto dat het zicht op de kentekenplaat blokkeert? In dat geval voldoet een witte kentekenplaat. Deze kentekenplaat moet over hetzelfde kenteken beschikken als het trekkende voertuig, bijvoorbeeld een auto of bus.

Indien gewenst kun je kiezen voor allerlei opties voor de plaat. Bijvoorbeeld voor een blauwe euro NL sticker voor op je witte nummerbord, zodat je naar het buitenland kunt met de aanhangwagen achter de auto. Daarnaast kun je ook kiezen voor een witte NL sticker voor op de plaat, een kentekenplaathouder, voorgeboorde gaten of zelftappers met afdekdopjes.

RDW goedgekeurd

Iedere witte kentekenplaat moet uiteraard aan een aantal eisen voldoen en goedgekeurd worden door de RDW. Een witte plaat met daarop het kenteken moet een bepaalde afmeting hebben. Zo moet een wit nummerbord voor een trailer t/m 750 kg of aanhangsel achter de auto een afmeting hebben van 520x110 mm of 340x210 mm. Wij zijn een officiële RDW kentekenfabrikant, wat inhoudt dat alle witte kentekenplaten die wij bedrukt leveren goedgekeurd zijn door de RDW en aan alle eisen voldoen. Zodoende kun je met een gerust gevoel op pad met je aanhanger of ander aanhangsel.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Naast voor witte kentekenplaten, kun je bij ons ook aanverwante artikelen zoals een hulpkoppeling, trekhaakdop voor de auto etc. bestellen. In het algemeen geldt: voor 17:00 besteld is morgen in huis. Daarnaast worden alle bestellingen boven de €40-, gratis verzonden. Wij nemen dan de verzendkosten voor eigen rekening en zorgen ervoor dat de witte kentekenplaat of kentekenplaten zo snel mogelijk bezorgd worden. Zodoende kun je al snel met een aanhanger of fietsendrager achter het voertuig op pad.

Bestel een witte kentekenplaat bij kentekenplaatdrukken.nl

Vul de maximaal 8 tekens van het kenteken van het trekkende voertuig in, upload het kenteken bewijs, kies eventueel een van de opties en bestel een wit nummerbord in de webshop van Kentekenplaatbedrukken.nl.

Wanneer je een vraag hebt over een wit nummerbord of meer informatie wenst over wat er zoal mogelijk is, kun je gerust contact met ons opnemen. Bel naar   0512-236 666 of neem contact met ons op door een   e-mail. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen