Gevarendriehoek - compact model - E-gekeurd

€5,95
Incl. btw
Gekeurde compacte gevarendriehoek in een handig opbergetui.
540271
Op voorraad

Gevarendriehoek kopen

Gevarendriehoek kopen? Deze koop je in de webshop van Kentekenplaatdrukken.be. Dit is een driehoekige reflector die beschikt over een rode reflector beschikt. Hij beschermt jezelf en de andere weggebruikers wanneer je met pech langs de weg staat of er een lading op de weg terechtgekomen is. In ons assortiment vindt je een compact model van deze driehoek. Doordat hij in een handig opbergetui zit, kun je hem gemakkelijk opbergen in de kofferbak van de auto. Plaats een bestelling in de webshop. Bestellingen die voor 17:00 geplaatst worden, worden vaak dezelfde dag nog verzonden.

Gevarendriehoek

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gevarendriehoek zorgt ervoor dat het overige verkeer gewaarschuwd wordt wanneer er sprake is van pech of gevallen lading. Hij zorgt simpelweg voor extra veiligheid. Het is een rode reflector in de vorm van driehoek die doorgaans 25 centimeter hoog is en opgevouwen kan worden. De gevarendriehoek uit ons aanbod is zeer compact en wordt geleverd in een opbergetui, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen in de auto. Hij beschikt ook over een voetje, waardoor je hem stevig neer kunt zetten op de weg.

Is een gevarendriehoek verplicht?

In sommige Europese landen is het verplicht dat een gevarendriehoek aanwezig is in de auto, zo ook in België. In België behoort dit product tot de verplichte uitrusting van een voertuig. Naast over de aanwezigheid van deze driehoek, zijn er ook strenge richtlijnen opgesteld voor het gebruik van een gevarendriehoek. Zo moet hij altijd verticaal geplaatst worden en moet hij op een bepaalde afstand van het voertuig worden geplaatst. Op gewone wegen moet hij op ten minste 30 meter van het voertuig staan, op autowegen moet hij op een afstand van minimaal 100 meter van het voertuig worden neergezet. Volgens de wetgeving moet de driehoek zo geplaatst worden dat hij op een afstand van ongeveer 50 meter goed zichtbaar is voor weggebruikers.

Van een aanhanger trekhaak tot luchtverfrissers

In de webshop van Kentekenplaatdrukken.be kun je voor meer terecht dan alleen voor een gevarendriehoek. Op zoek naar kentekenplaten, midi platen, accessoires, huisnummers en straatnaamborden, aanhanger trekhaak of luchtverfrissers voor een frisse geur in de auto? Kentekenplaatdrukken.be verkoopt het! Bekijk het assortiment.

Bestel de driehoek in de webshop

Ligt er nog geen gevarendriehoek in de auto? Plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je de bestelling voor 17:00 afrondt, verzenden we de gevarendriehoek in de meeste gevallen vandaag nog. Zodoende kun je hem al snel achterin de auto leggen. Wel zo veilig in het geval van autopech. Heb je een vraag over dit product of over een van de andere producten uit het aanbod? Neem gerust contact op, zodat we je van meer informatie kunnen voorzien. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen naar  0512 - 23 66 66 of een WhatsApp bericht te sturen naar  06 - 11 20 16 08. We helpen je graag verder.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen